Mostostroy No. 6 on yksi suurimmista organisaatioista liikenteen rakentamisen alalla, jolla on 80 vuoden kokemus Venäjältä ja ulkomailta.

Mostostroy No. 6 -yhtiö toteuttaa kaikenlaisia ​​rautateiden ja autosiltojen, viaduktien, ylikylien, hydraulisten rakenteiden, teollisuus- ja siviilirakenteiden, ydinvoima- ja lämpövoimalaitosten rakentamisen, jälleenrakennuksen ja kunnostuksen töitä.

Vuosien varrella Mostostroy No. 6 on rakentanut yli 90% kaikista siltarakenteista Leningradin, Murmanskin, Arhangelskin, Vologdan, Pihkovan, Tverin, Kostroman alueiden, Komin tasavallan ja Karjalan rautatie- ja moottoriteiden verkossa - yli 5000-siltojen ja ylikulkusiltojen, joiden pituus on yli 420. .

Nykyään Mostostroy No. 6 yhdistää 9-sivukonttoreita Pietarissa, Arhangelskissa, Veliky Novgorodissa, Vologdassa, Kaliningradissa, Petroskoissa, Pihkovassa sekä edustuston Moskovassa.

arvot

Ihmiset ovat yrityksen tärkein rikkaus.

Työntekijämme ovat tuottava voima, elämän perusta ja tärkeä osa yrityksen menestyvää kehitystä. Eri ihmiset työskentelevät yrityksessämme. Arvostamme jokaisen työntekijän panosta yhteiseen tarkoitukseen ja tunnustamme jokaisen oikeuden valita. Olemme yhden ammattitaitoisen joukkueen jäseniä ja yhdistämme kaikki pyrkimykset saavuttaaksemme yrityksen yhteisen tavoitteen.

Laatu on kaiken perusta

Laadun käsite on perustavanlaatuinen ammatillisessa toiminnassamme. Se liittyy erottamattomasti kaikkiin prosesseihin, jotka tapahtuvat sekä yrityksessä että sen ulkopuolella. Laadun ymmärtämisessä ohjaamme aina kansainvälisiä ISO-standardeja. Joka vuosi vahvistamme oikeutemme olla joukossa yrityksiä, jotka saavat ISO-sertifikaatit.

Kokemus - päivittäinen kertolasku

Kyky analysoida menneisyyttä on avain menestykseen tulevaisuudessa. Kokemuksemme ohjaa meidät jatkuvaan uusien epästandardien ratkaisujen, uusien tuotantoteknologioiden, yrityksen teknisten laitteiden, liiketoiminnan johtamisen, rakennusviestinnän jatkuvaan etsimiseen. Perinteellä tarkoitetaan kykyä säilyttää kokemus. Ylläpidämme ja parannamme perinteitämme, luomalla niihin perustuvat työstandardit ja yrityskulttuurin.

Kehitys on vain eteenpäin suuntautuvaa liikettä

Olemme keskittyneet jatkuvaan kehittämiseen ja parantamiseen yrityksen kaikilla aloilla. Laajennamme jatkuvasti läsnäoloamme markkinoilla. Tämän avulla voimme tutkia uusia alueita, rakentaa tärkeitä liikenne-, teollisuus- ja siviilirakennuksia Pietarille ja Venäjälle varmistaaksemme ihmisille mukavan ja turvallisen elämän.

tehtävä

Luotettavien tilojen rakentaminen liikenne-, teollisuus- ja siviilitarkoituksiin turvallisten ja mukavien elinolojen, ihmisten liikkumisen ja työn takaamiseksi.

visio

Pyrimme tulla tehokkaimmaksi keinotekoisten rakenteiden, teiden, teollisuus- ja siviilirakenteiden sekä ydinvoimalaitoksen rakentamiseen osallistuvaksi yritykseksi.

Työperiaatteet

Laadukkaan työn ja palveluiden jatkuva parantaminen ja ylläpito

Ammattitaito ja jatkuva henkilöstöpotentiaalin kehittäminen

Jatkuvasti kehittyneiden teknologisten ratkaisujen haku ja toteutus

Vastuu kaikilla tasoilla: suoritetun työn tyypistä ja tehtävästä riippumatta

Suhteiden luominen kumppaneiden ja asiakkaiden kanssa pitkällä aikavälillä

Rehellisyys, avoimuus ja avoimuus kaikissa työn ja liiketoiminnan vaiheissa

07.08.2015

Yritys "Mostostroy No. 6" onnittelee kaikkia työntekijöitä rakennuspäivänä!

22.06.2015

Crocus International on tehnyt strategisen sopimuksen Bridge No. 6: n kanssa Keski-kehätien rakentamisesta

03.06.2015

Venäjän federaation liikenneministeri Maxim Sokolov on avannut liikenteen joen poikki kulkevalla sillalla. Volkhov P-21 Cola-moottoritiellä