Mostostroy No. 6 kehittää suunnitteluarvioita kaikille yrityksen päätoiminnoille, suorittaa myös paikkatutkimuksia ja tarjoaa projektitukipalveluita.

Yhtiön asiantuntijat ovat kehittäneet hankkeita, jotka on toteutettu Pietarissa, Vologdassa, Kaliningradissa, Novgorodin alueilla, Komin tasavallassa.

Tällä hetkellä Mostostroy nro 6 suunnittelee ja valvoo Pietarin ja Leningradin alueen välimiesoikeuden ainutlaatuisen rakennuksen rakentamista Pietarin historiallisessa osassa, Kaliningradin jätevedenpuhdistamoja 150.000 m3 saakka päivässä, korkearakennuksia (jäähdytystornit), joiden korkeus on 176. metriä, hätätilanneministeriön Pietarin valtion palokunnan urheilukompleksi, Kaliningradin aluesairaala (alueellinen verisuonipatologian keskus), 25-kerroksisten kerrostalojen asuinkompleksi Vsevolzhskyn alueella, kokonaispinta-ala 75.000 M2 jne.

  • Suunnitteluarvioiden kehittäminen teollisuus- ja siviilirakentamisen rakentamiseen, korjaamiseen ja jälleenrakentamiseen

  • Rakennusten ja rakenteiden tutkimukset

  • Ulkomaisten Yritysten hankkeiden mukauttaminen

  • Kenttävalvontapalvelut

  • Suorittaa asiakaskehittäjän toimintoja

Esineet
07.08.2015

Yritys "Mostostroy No. 6" onnittelee kaikkia työntekijöitä rakennuspäivänä!

22.06.2015

Crocus International on tehnyt strategisen sopimuksen Bridge No. 6: n kanssa Keski-kehätien rakentamisesta

03.06.2015

Venäjän federaation liikenneministeri Maxim Sokolov on avannut liikenteen joen poikki kulkevalla sillalla. Volkhov P-21 Cola-moottoritiellä