Tuotannon keskeinen tukikohta Mostostroy No. 6 valmistaa vahvikkeita eri tarkoituksiin. Pääasiallinen erikoistumisemme on paalujen kehysten tuotanto.

Paalujen raudoituskehysten käyttö on laajalle levinnyt rakentamisessa: tämä lisää huomattavasti teräsbetonirakenteiden asennusnopeutta ja eliminoi raudoitusjätteet.

Lisäksi vahvistuskorit voivat helpottaa rakenteen painoa, jonka rakenteessa käytetään.

Tuotannon pääasiallinen materiaali on VP-1-lanka, aalto- ja sileät raudoitustangot, valssilanka (sileä, kuumavalssattu).

Nykyaikaisen tekniikan käytön ansiosta vahvistuskorin täydellinen hitsauslaatu, korkea tuottavuus ja tarkka geometria ovat täysin piirustusten mukaiset.

Kohtuullinen hinta

Oma tuotantomme ja ainutlaatuinen kokemus monimutkaisten rakenteiden tuotannossa antavat meille mahdollisuuden saavuttaa paras hinta.

Hienostuneita malleja

Runsas kokemus siltojen rakentamisesta antaa meille mahdollisuuden valmistaa monimutkaisimpia ja kestävimpiä lujitetuotteita.

70 vuoden kokemus

Olemme 70-vuosina olleet yksi suurimmista liitososien valmistusyrityksistä.

sertifikaatit

Kaikki tuotteemme on valmistettu sertifioiduista materiaaleista, mikä varmistaa luotettavuuden monien vuosien ajan.

Tuotteet valmistetaan vakiintuneella tekniikalla, joka on viritetty sovellettavien vaatimusten ja standardien mukaisesti, laadunvalvonnalla.

Voit määrittää tiedot puhelimitse

8 (812) 766-14-00

tai

Jätä pyyntö
07.08.2015

Yritys "Mostostroy No. 6" onnittelee kaikkia työntekijöitä rakennuspäivänä!

22.06.2015

Crocus International on tehnyt strategisen sopimuksen Bridge No. 6: n kanssa Keski-kehätien rakentamisesta

03.06.2015

Venäjän federaation liikenneministeri Maxim Sokolov on avannut liikenteen joen poikki kulkevalla sillalla. Volkhov P-21 Cola-moottoritiellä