Tuotannon keskeinen tukikohta Mostostroy No. 6 valmistaa betonituotteita erilaisiin tarkoituksiin. Tuotantolaitokset sijaitsevat Leningradin alueella

Tuotantoprosessien kaikki vaiheet suoritetaan sertifioitujen laboratorioiden suorittamalla pakollisella tuella ja laadunvalvonnalla, mikä takaa käytettyjen materiaalien laadun, tiukan teknologian noudattamisen ja lopputuote täyttää kaikki asiakkaan ja nykyisten sääntelyasiakirjojen vaatimukset.

Tuotteita käytetään laajalti kuljetus-, hydrauliikka-, teollisuus- ja siviilirakenteiden, ydin- ja lämpövoimalaitosten rakentamisessa.

Tärkeimmät tuotantoalueet: betoni- ja teräsbetonirakenteet, valmisbetoni, raudoituskehykset ja -verkot, jännepalkit, paalut ja erilaiset yksittäiset tuotteet.

Kohtuullinen hinta

Oma tuotantomme ja ainutlaatuinen kokemus monimutkaisten rakenteiden tuotannossa antavat meille mahdollisuuden saavuttaa paras hinta.

Hienostuneita malleja

Runsas kokemus siltojen rakentamisesta antaa meille mahdollisuuden valmistaa monimutkaisimpia ja kestävimpiä lujitetuotteita.

70 vuoden kokemus

Olemme olleet 70-vuosien ajan yksi suurimmista betoniyhtiöistä.

sertifikaatit

Kaikki tuotteemme on valmistettu sertifioiduista materiaaleista, mikä varmistaa luotettavuuden monien vuosien ajan.

Tuotteet valmistetaan vakiintuneella tekniikalla, joka on viritetty sovellettavien vaatimusten ja standardien mukaisesti, laadunvalvonnalla.

Voit määrittää tiedot puhelimitse

8 (812) 766-14-00

tai

Jätä pyyntö
07.08.2015

Yritys "Mostostroy No. 6" onnittelee kaikkia työntekijöitä rakennuspäivänä!

22.06.2015

Crocus International on tehnyt strategisen sopimuksen Bridge No. 6: n kanssa Keski-kehätien rakentamisesta

03.06.2015

Venäjän federaation liikenneministeri Maxim Sokolov on avannut liikenteen joen poikki kulkevalla sillalla. Volkhov P-21 Cola-moottoritiellä